Mlýnek na maso s příslušenstvím/ Meat grinder with accesories In Stock Now

CZ: Mleté maso má v kuchyni široké využití. S tímto mlýnkem na maso budou všechny různé druhy masa snadno připraveny na dokonalé hamburgery, masové kuličky nebo sekanou a bude to hotové za minutu bez těžké práce a spousty nepořádku ve vaší kuchyni.

SENCOR zde použil špičkové materiály jako jsou čepele z nerezové oceli, pevná hliníková slitina a odolný výkonný motor. A existuje více funkcí díky příslušenství pro odšťavňování měkkého ovoce, jako jsou bobule a citrusy, výrobu uzenin, jako jsou klobásy a strouhání zeleniny nebo pro přípravu strouhanky.


EN: Minced meat has a wide range of use in the kitchen. With this meat grinder all various types of meat will be ready for perfect burgers, meat balls or meat loaf easily and it will be done in a minute with no hard work or lot of mess around your kitchen.

SENCOR used here top quality materials like stainless steel blades, solid aluminium alloy and durable powerful motor. And there are more functions thanks to accessories for juicing soft fruits like berries and citruses, producing smoked goods like sausages and grating vegetables or for making breadcrumbs.


Týdenní půjčovné / One week borrowing fee: 250 CZK

Vratná záloha / Refundable deposit: 1000 CZK